Sepänkatu 26 / 28130, Pori
+358452731508
info@th-konehelppi.net

Ehdot

 1. Yleisesti huolloillamme on elinikäinen takuu , poikkeuksena kuitenkin on kosteusvauriopuhelimet joissa saattaa jälkeenpäin ilmetä vika, myös akut on vain 1 vuoden takuulla, koska akku on kuluva osa ja sen varaus heikkenee käytön myötä.
 2. Takuu alkaa aina huollon päätyttyä. Pääsääntöisesti vaihdamme viallisen tuotteen samanlaiseen tai korvaavaan vastaavilla ominaisuuksilla varustettuun tuotteeseen.
 3. Vaihdetun tuotteen takuu ei ala alusta, vaan jatkuu alkuperäisen huoltopäivän mukaisesti.
 4. Takuu ei korvaa kulumisesta, ohjelmisto-, asiakkaan omasta asennus- tai käyttövirheestä aiheutuneita vikoja.
 5. Takuutuotteen tulee aina olla alkuperäisessä kunnossa. Kaikki asiakkaan suorittamat tuotteeseen kohdistuvat modifikaatiot eväävät takuun kyseiseltä tuotteelta.
 6. Kootuissa konepaketeissa vastuu viallisen osan selvittämisestä aiheutuvista kustannuksista on paketin kasaajalla.
 7. Takuupalautuksissa on aina ensin lähetettävä meille sähköpostissa ilmennyt vika. Saat paluuviestissä tarkemmat palautusohjeet. Tarkastamme aina ensin tuotteen kerrotun vian osalta. Palautuksiin on liitettävä yhteystiedot, vikaseloste ja kopio kuitista. Palautukset on pakattava huolella!
 8. HUOM! Aiheettomasta takuupalautuksesta veloitamme 30 € käsittelykulut, sekä Matkahuollon tai Postin perimät toimituskulut.
 9. TH-Konehelppi ei ota mitään vastuuta vääränlaista laturia käytettäessä johtaen akkuvaurioon tai -käytössä sattuneista tapaturmista tai aineellisista vahingoista.
 10. Kun TH-Konehelppi tekee varaosa tilauksen tukkurilta asiakkaan laitteeseen, asiakkaalla on 24t aikaa perua huolto. Jos asiakas kuitenkin peruu huollon annetun ajan jälkeen, peritään siitä 10€ perumismaksu.
 11. Asiakkaan on annettava tarvittavat salasanat ja tiedot esim tietokoneen, tabletin tai puhelimen avaamiseen.
 12. Huoltoa tilatessa asiakkaan on annettava kotiosoite ja koko nimi.